Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς...
Σας ευχαριστούμε πολύ που επισκεφτήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε τις διατροφικές σας αναζητήσεις και να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων σας.
Η ομάδα μας που αποτελεί το dietsnack.gr βρίσκεται στην αγορά των προϊόντων διατροφής και των συμπληρωμάτων διατροφής παραπάνω από 10 χρόνια και συνεργαζόμενοι με συμβούλους υγείας, φαρμακεία, διατροφολογικά κέντρα κλπ, μάθαμε να ξεχωρίζουμε τις ανάγκες των καταναλωτών ακολουθώντας πάντα τα τελευταία δεδομένα - οδηγίες που ορίζουν οι Οργανισμοί Υγείας (ΕΟΦ - ΕΦΕΤ).
Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι αναζητούν προϊόντα που θα βελτιώσουν τη ποιότητα της διατροφής τους ή που θα στηρίξουν την προσπάθεια τους να διατηρηθούν στο επιθυμητό για αυτούς βάρος , και αυτό ήταν που μας οδήγησε στην δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος dietsnack.gr με σκοπό την κάλυψη της αναζήτησης αυτής.
Γνωρίζοντας τους προμηθευτές και τα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων υγιεινής διατροφής έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε επιλεγμένα προϊόντα με τις καλύτερες των προϋποθέσεων προδιαγραφές στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Η ποικιλία των προϊόντων μας διαμορφώνεται και θα διαμορφώνεται πάντα με γνώμονα τις δικές σας προτιμήσεις είτε σε επίπεδο γεύσεων είτε σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών προσφέροντάς σας έναν τέτοιο συνδυασμό προϊόντων που θα καλύπτει τις ανάγκες της διατροφής σας.
Εμείς ως ομάδα του dietsnack.gr είμαστε πάντα στην διάθεση σας με όποιον τρόπο επικοινωνίας σας εξυπηρετεί, να σας λύσουμε τυχόν απορίες ή ακόμα και να συζητήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο σας σχετικά.
X